Nyomtatás


picture039

Válassz olyan sportot, ami az alakod mellett a mozdulataidat, és a lelkedet is szebbé teszi.
 
 
 
A hastánc gyakorlása közben a nőies mozdulatok beépülnek a gesztusaidba.Hétköznapi helyzetekben is finomodnak a mozdulataid.
 
Egy idő után észre fogják venni a környezetedben is, hogy nőiesebb a megjelenésed.
 
Ez még akkor is így lesz, ha táncórán úgy érzed, még  nem jól csinálod. Sőt, akkor leginkább, hiszen akinek könnyen megy, az vélhetően már a hastánc órák előtt is kecses volt.
 
A leglátványosabb változás mindig azoknál látható, akik az út elején járnak nőiességben.

Nálunk minden hastánc óra edzés a nőiességednek és az önbizalmadnak.
 
 
Tudtad?
 
  • Már az első hastánc óránk után más kisugárzással mész az utcán.
  • A hastánc gyakorlása csinos járást ad. Azt a fajtát, ami után megfordulnak.
  • A hastánc mozdulatok beépülnek a mindennapi gesztusaidba, testbeszédedbe, így az lágyabb, nőiesebb lesz.
  • A hastánctól sokkal kecsesebb benyomást keltesz.
  • A hastánc megerősíti a lelked, és tudatosítja benned női mivoltodat.
  • Hastánc óráink megnövelik a női önbizalmadat.
  • Kitartó gyakorlással szert tehetsz sugárzóan nőies megjelenésre.
  • Az ismerőseid észreveszik rajtad a változást.

Ha szeretnéd ezt a változást, vagy azt szeretnéd, hogy a tudásodat, amit ebben a folyamatban tanulsz, később más is megcsodálhassa, akár egy otthoni bemutatón, akár színpadon, akkor neked arra van szükséged, amit az 1001 Éjszaka Hastánciskolában tanítunk: a szépség művészetére.

Hastánc tanárként az évek során nők százait láttam megszépülni, kiteljesedni a tánciskolámban. Amikor a színpadon látom a haladó tanítványaimat, és nézem a sugárzó nőiességet, a kecses, légies mozgást, a csábos mosolyokat, időnként eszembe jut, hogy milyenek voltak kezdőként. Öröm számomra, látni a táncosaim sikerét, és tudni, hogy az évek alatt kidolgozott tanítási módszerem működik.
A természet minden nőben megteremtette a belső szépséget. A belső szépség nem felületes adottság, a belső szépség lehetőséget ad az önmegvalósításra, és a személyiség kiteljesedésére.
  
A belső szépség benned is ott van. Küldetésem, hogy ezt mások számára is láthatóvá tegyem.

Ezért dolgoztam ki az egyedi módszert, amivel ezt megtanulhatod.


Hogyan is néz ez ki a gyakorlatban?

Tanfolyamaink lelki hatása:

Pozitív energiákat hozol mozgásba az életedben
Már a gondolat is jó érzés, hogy táncolni indulsz el. A pozitív, támogató közeg, ahol más nők is az örömöt keresik, energiával tölt fel. A tánc pedig, akár nálunk a tanfolyamon, akár otthon, egyedül, másik rezgésszintre tesz.

Megtanulod elfogadni a testedbeginner 01
Nem kell mindent elfogadni, van, amin változtatni kell. Ilyen például a túlsúly probléma. Ámde az nem normális, hogy nők annyira rosszban vannak a testükkel, hogy bele sem tudnak nézni a tükörbe. Kitartó munkával a tested változni fog, ámde az első lépés egy önbizalommal telibb élet felé, az, hogy bele nézel a tükörbe, és tudomásul veszed, amit ott látsz.

Táncórán ez teljesen természetes, hiszen így látod meg, hogy a mozdulat, amit gyakorolsz, elég szép-e már. Ilyenkor nem is az alakod nézegeted, hanem a táncod. Az viszont egy pozitív mellékhatás, hogy ha hetente kétszer testhezálló dresszben egy óráig nézed magad tánc közben, előbb-utóbb elfogadod, hogy az a nő a tükörben ott te vagy. És hamarosan lesznek pillanatok, amikor még tetszeni is fogsz magadnak. Az óráinkon külön figyelünk arra, hogy időnként közvetlenül az oktató mögött, a tükörhöz közel táncolj.

Megtapasztalod a tánc feszültségoldó, felszabadító hatását.
Ezt már az első óra után is érezni fogod.

Megtanulod kifejezni magad a tested útján
Van, amit szavakkal nem lehet megmutatni. És van, amikor sokkal egyszerűbben elmondható egy mozdulattal, arckifejezéssel, hogy mit érzel. Amikor táncolsz, ezt a képességed használod. Amikor táncot tanulsz, akkor pedig ezt a képességed fejleszted. Az önkifejezés képessége bármely élethelyzetben igen jó szolgálatot tesz.
A tánciskola módszerének fontos alapelve, hogy már kezdő szinttől tanítjuk, hogy mitől lesz a megtanult mozdulatsor több, mint egy tornagyakorlat. Meg fogod tanulni, hogy hogyan tudod a tanult mozdulatokat úgy eltáncolni, hogy az ne csak egy betanult mozdulatsor legyen, hanem Te magad, minden benned rejlő varázslattal együtt.

beginner 02

Közösségi élmény
Biztosan most is vannak barátaid, tehát ez akár nem is tűnhet olyan fontosnak, de hidd el, sokat számít, hogy kik között töltesz el hetente két estét.

Itt olyan nők között leszel, akik hozzád hasonlóan azért jöttek, hogy fejlesszék magukat, és hajlandóak is ezért tenni. Az évek során láttam, ahogyan igazi barátságok alak ultak ki a közös táncolás közben. Jó érzés számomra látni, ahogyan egymást támogatjuk, átsegítjük a nehézségeken, és a táncstúdió nevetéstől hangos. Együtt járunk táncelőadásokra, nyári táborba, és mulatni. Jó ennek a részévé válni.

 

 

 

Próbáld ki, hogy megy-e neked!
Gyere el a következő bemutató órára.

Kipróbálom

 

Tanuld meg az alapokat!
Foglald le a helyed a következő 8 vagy 16 órás Kezdő I. tanfolyamunkra!

Kattints ide a részletekért:

Kezdő Tanfolyam

 

Még gondolkodsz rajta?
Rendben.
Egyszer el fog jönni a pillanat, amikor minden készen áll nálad  a hastánc tanfolyamhoz.

Ez itt egy hírlevél.
Iratkozz fel!
Ha új kezdő tanfolyam indul, szólni fogunk. Lehet, hogy pont jókor jön.
Írd be a keresztneved, és az e-mail címed.1001 Éjszaka Hastánc Stúdió
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 58. I. em. 3.

http://dinajamilah.hu/hastanc/kezdo-hastanc-tanfolyam