NyomtatásMit hozz magaddal?

 

Elsősorban a jókedvedet, és az elhatározásodat, hogy belevágsz ebbe a nőies műfajba.

Aztán kelleni fog még a gyakorló szett is, ami a következőkből álljon:

Felülre:
Mindenképp vegyél fel szivacsos push-up melltartót, mert a mellkas mozdulatainak gyakorlásánál így látványosabb lesz a táncod, és könnyebb a mozdulatok megértése. A melltartóra testhezálló dresszt, ami leér csípőig, vagy rövidebbet is. Fontos, hogy a felsőd teljesen elasztikus legyen. Semmi bő holmit ne vegyél a melltartóra, mert akkor láthatatlan a felsőtest-mozgásod.Alulra a legjobb a leggins (cica nadrág), de lehetsz gumis derekú, hosszú bő szoknyában is. Az oktatók is nadrágban táncolnak, hogy a lépéseiket jól lásd, és  könnyebben kövesd.
A lábadra vegyél egy nem túl csúszós zoknit, vagy táncpapucsot.

A csípődre jön a rázóöv.

Előljáróban a Dina módszer egyik alapelve (A többit majd megtapasztalod a táncórákon.):

A kezdők rázókendőben táncolnak.

A rázókendő a létező legjobb segédeszköz a kezdők hastánc tanulásában. Ezen pénzek, vagy rojtok jelzik, hangsúlyozzák a csípőmozgásod. Akár már az első órád előtt is beszerezhetsz ilyet. Sok helyen lehet kapni 2-5 ezer forintért. Sokkal könnyebb ebben ráérezni a csípőd megfelelő irányú mozgására. A stúdiónak van rázókendő készlete, ha csak bemutató órára jöttél szívesen adunk egyet kipróbálásra.

Középhaladó órákon a rázóövet (mint kezdő segédeszközt) díszes, vagy rojtos, vagy sima csípőkendőre cseréljük. Ajándékozd el egy kezdő barátnődnek, mert középhaladóként már enélkül is látványos a csípőmozgásod.

 

Vannak eladó rázókendőink is 2500-5500 Ft értékben.

Ha kezdő tanfolyamra iratkozol be nálunk, akkor 1000 vagy 3000 forintos kupon jár a tanfolyam mellé. Így akár ingyen is hozzájuthatsz a rázóövedhez.

Fontos, hogy ezt kizárólag a kezdő tanfolyam első órája előtt (!), időben érkezve tudod megtenni. Ilyenkor kedvedre válogathatsz.

 

Jelentkezés kezdő tanfolyamra

 


Ha egy távolabbi időpontban tudnál kezdeni hastáncolni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol rendszeresen elküldjük, hogy mikor indul a következő tanfolyam kezdőknek.
Írd be a keresztneved, és az e-mail címed.1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 58. I. em. 3.