Nyomtatás


Kedző vagy és szeretnél egy rövid házi bemutatót tartani?

 

A kezdő órai mini koreográfiák után, majd középhaladóként fogsz tanulni teljes koreográfiát is, de megértjük, ha sürgős, mert mondjuk közeleg egy alkalom. Ez lehet születésnap, Valentin nap, vagy lehet, hogy csak nagyon megmutatnád már, hogy mit is csinálsz hetente kétszer, amikor eltűnsz otthonról.

Szívesen látunk magánórán, ahol kezdőként is lehetőséged van az addig megtanultakból egy személyre szabott, házi használatú koreográfiát betanulnod. Ez akár lehet az egyik órai mini-koreográfia folytatása, vagy választhatsz saját zenét is, ami tetszik.

Az óra, a zene kiválasztása után, a ruhád megtervezésével folytatódik. Majd jön a rendelkezésedre álló tér kirajzolása a teremben. Ezután fogunk hozzá a koreográfia elkészítéséhez. Ez a projekt egy óránál hosszabb folyamat, de 2-4 alkalom elegendő lesz. Nyilván függ a zenéd hosszától és tempójától is. Javasoljuk, hogy ez a bemutató rövid, frappáns legyen.

Célszerű ezekre az órára saját oktatódat felkérni, mert ő rendelkezik a legtöbb információval arról, hogy milyen mozdulatok szoktak legkönnyebben sikerülni neked, és azt is tudja, melyik áll a legjobban.

Ha nincs lehetőséged a tervezett helyszínen titokban gyakorolni, javasoljuk, hogy élj az órához ingyenesen járó teremhasználati lehetőséggel a Stúdióban.

 

Kimaradtál egy kezdő vagy középhaladó tanfolyamból, és szeretnéd behozni?

Nem feltétlenül kell magánórán részt venned. Mivel minden órán a bemelegítés után ismétléssel folytatjuk, így meg fogod tanulni a kihagyott óra tananyagát is. Folytathatod a tanfolyamot a saját csoportodban, és a megmaradt alkalma(ka)t pedig bepótolhatod egy másik csoportban.

Ha több mint négy alkalomról van szó, akkor csatlakozhatsz egy másik csoporthoz is, és velük tudod folytatni a táncot.

Ez az utóbbi opció ritkán szimpatikus a nálunk tanuló hastáncosoknak, hiszen a csoportokban jó a hangulat, barátságok alakulnak ki, és éppen ezért ilyenkor inkább egy kis szorgalmi munkával szeretnék behozni a lemaradást. Erre jó ötlet lehet egy felzárkóztató magánóra. Egy, maximum két alkalom elegendő lehet az oktatóddal, hogy a megszokott időpontban, a megszokott csapattal folytathasd a táncot.

 

Oktatói segítséggel szeretnél gyakorolni?

A csoportos órák mellett jó ötlet lehet néha egy-egy technikai magánóra. Ezen az órán az alapmozdulatok alapos kigykorlása a cél. Különösen azoké, amelyekkel meg kellett küzdened. A foglalkozáson külön figyelmet fordítunk a hibák javítására, és a haladás tempója teljesen egyéni, hiszen ha valamilyen mozdulat könnyen megy, azzal már nem kell külön foglalkozni, amelyik mozdulat nehezebben alakul ki nálad, annak megértésere ilyenkor van idő.

 

Magán tanulóként szeretnél megtanulni hastáncolni?

Fontos információ lehet, hogy ezt a műfajt kizárólag magánoktatás keretében nem fogod tudni jól elsajátítani.

A magánóra nagyon jó kiegészítése a csoportos tanfolyamoknak, de nem tudja pótolni azt.

Ennek több oka van, és az egyik a tánc eredetében keresendő. Ez egy közösségi műfaj. A közösen átélt öröm beépül a megtanult mozdutatokba, táncod előadásmódjába, és ettől lesz igazán jó nézni téged tánc közben. Magánórán rengeteg hasznos, személyre szabott információt kaphatsz arról, hogy hogyan legyen jobb a táncod, ám a csoportos öröm, buli hangulat érzését -érthető okokból- nem tudjuk átadni.

Sok időt sem tudsz vele megtakarítani. Míg például a nyelvoktatásban rövidül az oktatás hossza, ha csoport helyett magántanárhoz jársz, ahol egész órán te beszélhetsz, gyakorolhatsz, táncban ez nem feltétlenül igaz. A csoportos nyelvórán többnyire egyszerre egy ember beszél, a csoportos táncórán mindenki táncol, így a táncóra minden résztvevő számára hasznosan telik az elsőtől az utolsó pillanatig.  Itt találod annak leírását, hogy hány csoportos táncóra szükséges, mire haladó hastáncos leszel. Ez magántanulóként sem lenne sokkal kevesebb.

Az 1001 Éjszaka Hastánc Stúdióban szakmai okokból, csak kiegészítő magánórákat vállalunk, azoknak, akik járnak vagy jártak hozzánk csoportos hastánc tanfolyamra, és ezt továbbra is folytatják.

 

Mennyibe kerül egy kezdő/középhaladó magánóra?

60 perc: 7000 Ft, mely az egy órás teremhasználatot is magában foglalja, továbbá lehetőséget biztosítunk további egy órányi teremhasználatra, ha szeretnéd gyakorolni a tanultakat.
Az órákat tartja: Hajdú Viktória, Pápai Kata, Simoncsics Ildikó, Bernáth Anna

Minden oktatónk gyakorlott hastánc tanár és színpadi táncos.
Oktatóink az 1001 Éjszaka Táncegyüttes tagjaként és szólistaként is számtalan dobogós versenyhelyezést tudhatnak magukénak, többnyire a dobogó legfelső fokán.Hol tartunk magánórát?

Helyszín:

1001 Éjszaka Hastánc Stúdió Budapest
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 58. I. em. 3.


Szeretettel várunk.

 

 

Egyszer talán el fog jönni a pillanat, amikor minden készen áll nálad, és elég bátor is vagy a hastánc tanfolyamhoz.
Ez itt egy hírlevél.
Iratkozz fel.
Ha új kezdő tanfolyam indul, szólni fogunk.
Írd be a neved, és az e-mail címed.